Jr. Ingenjör inom Mekatronik / Elektroteknik

Jr. Ingenjör inom Mekatronik / Elektroteknik

Om tjänsten

Är du en ingenjör med ett stort intresse för fordonsindustrin? Då kan du vara den vi söker!

Vår kund söker en Elschemaredaktör som kommer att jobba mot ett stort företag inom fordonsindustin. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Till en början kommer man att bli anställd som konsult via oss på Studentwork i 6 månader, därefter finns mycket goda möjligheter att bli anställd direkt hos vår kund.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Elschemaredaktör kommen man sitta på enheten "Workshop Information Electrical". Enheten är en del av en större avdelning som ansvarar för skapandet och utvecklingen av information som används i verkstäder för att reparera fordon. Exempel på information är kopplingsscheman, reperationsbeskrivningar, ägarmanualer och mjukvarupaket.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:
 • Samla ihop och granska information för skapandet av kopplingsscheman och tillhörande dokument. Dessa ska sedan skrivas ihop och släppas i samband med relevant process.
 • Hjälpa kunder beträffande content, struktur och presentation, och när det behövs göra rättningar och förbättringar.
 • Skapa och upprätthålla en personlig plan med hänsyn till förmåga att leverera i tid med rätt kvalité.
 • Sammarbete och hjälpa till att balansera arbretsbelastningen i teamet.
 • Rapportera status och avvikelser som påverkar kvaliteten eller leveranstiden till Team Leader.
 • Bidra till kontinuerlig förbättring av processer och verktyg. Detta innebär att du kommer delta i möten och forum rörande processer och verktyg som används av teamet.
Din profil

Vi söker dig som är utåtriktad och positiv. Du tar egna initiativ samt har ett strukturerat och lösningsinriktat arbetssätt. Vi vill att du besitter följande kvalifikationer:
 • Färdigutbildad högskoleingenjör eller civilingejör inom elekto, mekatronik eller maskin. Vi ser att du är nyexaminerad eller har jobbat inom området i upp till 2 år.
 • Välutvecklad förståelse av elektriska system i allmänhet, speciellt ledningsnät.
 • Förmåga till abstrakt tänkande och förmåga att relatera schematiska representationer av information till fysiska produkter.
 • Goda datorkunskaper
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Det är även meriterande om du har erfarenhet av Saber Harness utvecklingsverktyg eller liknande.
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett innovativt konsultbolag som arbetar med IT, främst mot fordonsbranschen. Bolaget erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper deras kunder att utveckla och sälja sina produkter. Man kommer här bli en del av ett vinnande team som ligger i framkant inom den moderna industrins behov. Kontoret är placerad centralt i Göteborg.