Exportadministratör till IBI International AB

Om jobbet

Information om företaget

IBI International AB är ett handelshus som köper och säljer olika byggmaterial såsom trävaror, plywood, dörrar, kakel och klinker, mm. Idag omsätter företaget drygt 380 mkr och har kunder i över 70 länder. Företaget har 10 anställda på kontoret i Göteborg och ca 17 personer anställda utomlands. IBI International AB har samarbetskontor i Brasilien, Kina och Colombia. Kontoret ligger i centrala delarna av Göteborg. De är nu i behov av en exportadministratör för ett vikariat som kommer löpa över åtminstone ett år, efter avslutat uppdrag finns det viss möjlighet till en tillsvidareanställning hos IBI International AB.

Dina arbetsuppgifter

Som Exportadministratör hos IBI International kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Orderregistrering samt uppföljning.
  • Leveransbevakning och koordinering av inspektioner.
  • Fraktbokning samt anskaffning av exportdokument.
  • Korrespondens med kunder, leverantörer, rederier angående leverans med mera.
  • Fakturering och övrig administration kommer också ingå i rollen.
Tjänsten passar dig som trivs med att hålla många projekt pågående parallellt och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 med viss flexibilitet.

Din profil

Vi söker dig som har en fullständig gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll med fakturering och har erfarenhet av shipping. Vi söker dig som är flytande i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift. Skulle du ha skriftliga kunskaper inom spanska ser vi detta som meriterande för rollen. Du har goda kunskaper inom Office-paketet. Som person tror vi att du är noggrann, initiativrik och gillar att arbeta tillsammans med andra. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Karin Eliasson, 0728 58 36 46

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.