Ingenjör inom Elektroteknik

Ingenjör inom Elektroteknik

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker en nyfiken och engagerad elektroteknikingenjör som vill vara med och utveckla framtidens elektrifierade fordon tillsammans med dem och deras kunder. För dem är det viktigt att du får vara delaktig i att forma din karriärväg och att du är med och påverkar företaget och arbetsplatsen, därmed kommer uppdraget du erbjuds vara baserat på både dina egna önskemål och tekniska styrkor. Det förväntas att du har ett användarcentrerat, lösningsorienterat arbetssätt samt att du är öppen, nytänkande och professionell. Stor vikt kommer läggas vid din individuella utveckling, vilket innebär att vår kund söker dig som vill växa tillsammans med dem långsiktigt.

Du kommer ingå i ett agilt team där du tar stort ansvar för ditt teknikområde, därför är det viktigt att du är bekväm och självständig i din kommunikation med teammedlemmar och leverantörer.

Din profil

Vi tror att du är civil-, högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot elektroteknik, data, mekatronik eller teknisk fysik. Du har tidigare erfarenhet av antingen hård- eller mjukvaruutveckling inom batteriteknik, hybrid eller elektrisk drivlina samt något eller några av följande områden:

Kraftelektronikkomponenter såsom t.ex. elmotorer, generatorer, DCDC-omvandlare.

Batterikomponenter såsom t.ex. batterisensorer.

Högspänningskablage

CAN, LIN, Flexray

Canoe, Matlab/Simulink, Elektra

ISO 26262

Erfarenhet att jobba i agila team

Erfarenhet från fordonsindustrin ses som meriterande, men har du tidigare arbetat med ovanstående områden och är intresserad av fordon kan din ansökan fortfarande vara relevant.
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i denna rekryteringsprocess är ett väletablerat teknikkonsultbolag med huvudkontor i Göteborg. De är verksamma inom flera spännande områden som UX & Service Design, Embedded Systems, Green Tech och Electro Mobility. Deras kundbas utgörs av stora och välkända företag som fokuserar på avancerad och modern teknik.

Vår kund lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen hos deras medarbetare. Vi söker därför dig som vill växa långsiktigt tillsammans med dem.