Upphandlare till bostadsbolag i Göteborg

Upphandlare till bostadsbolag i Göteborg

Din roll

Som upphandlare hos vår kund arbetar du bland annat med inköps- och marknadsanalyser samt avtals- och leverantörsuppföljning. Dessutom fungerar du som upphandlings- och avtalsstöd för hela bolagets organisation.

Tillsammans med dina kollegor jobbar du med analys och strategier inför upphandling, genomför upphandlingar och förvaltar ingångna avtal. Vi arbetar affärsmässigt och strukturerat, i nära samarbete med våra beställare. Du får ett helhetsansvar för upphandling, avtalsförvaltning och marknadsanalys inom dina egna kategorier.

I denna roll kommer du att vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund under sex månader. Vi ser gärna att du är tillgänglig för start inom en månad. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren entreprenad- och tjänsteupphandlare och vill arbeta i ett ambitiöst och prestigelöst team. Vi ser gärna att du har en examen från högskola med inriktning mot bygg, teknik, ekonomi eller annan likvärdig utbildning. Om du har en examen från en relevant YH-utbildning kan du vara en intressant kandidat beroende på dina personliga egenskaper. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från entreprenadupphandlingar och LOU.

Som person är du driven, självgående och strukturerad. Du har ett affärsmässigt synsätt, god samarbetsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbete i projektform tilltalar dig, du har en förmåga att nå resultat

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund som är en stor aktör i fastighetsbranschen söker nu en upphandlare. Är du en erfaren och kompetent person med ett intresse att arbeta i ett bolag som är en del av Sveriges största bostadskoncern? Då kan du vara den vi söker!
Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.