Talar du danska och vill arbeta i ett spännande projekt?

Talar du danska och vill arbeta i ett spännande projekt?

Om rollen och din profil

I detta projekt kommer du arbeta i en bred supportroll vilket kommer innebära:
  • Löpande kommunikation med deltagare i projektet samt stöttning av rekrytering av deltagare.
  • Genomförande av kontroll av undersökningar, både praktiskt, tekniskt och administrativt.
  • Hantering av testmaterial och koordinering av material.
Rollen kommer främst innebära mycket kommunikation internt samt med deltagare i Danmark som deltar i projektet främst via telefon. Därför söker vi dig som är dansktalande, är van att arbeta med telefonen som verktyg samt är serviceminded. Du har en god datorvana och arbetar självständigt i officeprogram såsom Excel och Outlook. Vidare tror vi att du har en god förmåga att strukturera upp din tid, har god prioritetsförmåga och kan arbeta mot tydliga deadlines. Är du dessutom flexibel, självständig och positiv kan du vara den stjärnan vi söker! Har du en bakgrund inom service och vill få chansen att testa på en rolig, varierad och ansvarsfull roll? Sök då via annonsen redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund som arbetar med marknadsundersökning söker nu efter en dansktalande supportmedarbetare som kommer att arbeta i ett projekt mot Danmark. Vi ser gärna en omgående start och projektet kommer pågå på heltid under 2 månader för att sedan gå ner i mindre omfattning efter årsskiftet. Anställningen kommer att vara under projektets aktiva tid och förväntas vara klart i början på nästa år.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat med telefonen som verktyg, gärna inom support, kundtjänst, marknadsundersökningar eller liknande.

Låter detta som något för dig så tveka inte att ansöka direkt!