Systemutvecklare inom Android

Systemutvecklare inom Android

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker dig som har tidigare erfarenheter inom mjukvaruutveckling, som är bekväm med att arbete inom Android-ramverk men också vill bli en del av ett team där utveckling samt kompetens står i fokus. Du gillar strukturerad och optimerad kod och vet att kvalité alltid lönar sig i längden. Du kommer jobba i spännande och utmanande projekt med utveckling av avancerade system, in house alternativt hos kunder. Vår kund förväntar dig att du har ett användarcentrerat, lösningsorienterat arbetssätt likaväl att du är öppen, nytänkande och professionell. Stor vikt läggs vid din individuella utveckling vilket innebär att dem söker dig som vill växa tillsammans långsiktigt.

Din profil

Vi tror att du är civil-, högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot elektroteknik, data, eller mekatronik. Du har arbetslivserfarenhet inom programmering och systemutveckling. Du är tekniskt engagerad och gillar att arbeta med hela kedjan inom utveckling. För att passa in i rollen har du erfarenhet av Android, samt något eller några av nedanstående områden:
  • Goda kunskaper inom Java.
  • C/C++ är meriterande.
  • Skriptspråk (shell/Python/etc).
  • Van att arbeta i och utveckla mot Linux.
  • Git/Gerrit.
  • Erfarenhet av multimedia och/eller olika kommunikationsprotokoll är meriterande.
  • Erfarenhet av att jobba i agila team såsom Scrum eller SAFe är meriterande.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i denna rekryteringsprocess är ett väletablerat teknikkonsultbolag med huvudkontor i Göteborg. De är verksamma inom flera spännande områden som UX & Service Design, Embedded Systems, Green Tech och Electro Mobility. Deras kundbas utgörs av stora och välkända företag som fokuserar på avancerad och modern teknik.

Vår kund lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen hos deras medarbetare. Vi söker därför dig som vill växa långsiktigt tillsammans med dem.