Söker du efter erfarenhet av tekniskt arbete?

Söker du efter erfarenhet av tekniskt arbete?

Är du ny på arbetsmarknaden och vill få relevant erfarenhet inom det tekniska området? Då har du kommit rätt! Vi söker just nu juniora personer utan specifik tidigare arbetslivserfarenhet som har ett tekniskt intresse!

Du är tillgänglig för heltidsarbete från och med oktober och innehar ett B-körkort.

Vill du få attraktiv erfarenhet för framtida potentiella arbetsgivare? Välkommen att skicka in en allmän ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.