Redovisningsassistent

Redovisningsassistent

Om rollen

I rollen som redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
  • ansvar för kund- och/eller leverantörsreskontra
  • löpande bokföring
  • in- och utbetalningar
  • månadsavstämningar
  • bokslutstransaktioner
  • periodbokslut.
Arbetet kommer utöver ovanstående punkter att innebära andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter som kan inkluderas adhoc. Därmed tror vi att rollen passar sig som trivs i en stöttande roll, är en sifferperson och som är flexibel och tar dig utmaningar på ett positivt sätt.

Tjänsten är på heltid med start inom kort efter årsskiftet. Uppdragslängden är 6 månader men chans till kortare förlängning. I denna process kommer du att bli anställd av Studentwork som konsult och arbeta hos vår kund. Urval och intervjuer sker löpande.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi på minst YH-/KY nivå i kombination med reell erfarenhet av en roll som ekonomi-/redovisningsassistent. Vi söker dig som har kunskaper av Visma (business) samt Excel. Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för redovisning samt erfarenhet av Visma. I denna process prioriterar vi reell erfarenhet i kombination med kunskap i Visma för att skapa bra förutsättningar för start. Du talar och skriver flytande på svenska samt har goda kunskaper i engelska. Som person tror vi att du är öppen för förändring, flexibel och har en god förmåga att samarbeta med kollegor. Du kommer bli en del av ett mindre team och därför söker vi dig som trivs i mindre team där det är högt i tak och där det finns en stark teamkänsla. Vi tror att du är stresstålig som person, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och trivs med att arbetets fokus kan skifta från dag till dag, ibland med kort varsel. Vi hoppas att du har en positiv inställning och strävar efter att få komma till en arbetsplats med en öppen och inkluderande kultur med teamet i fokus.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett fullservicebolag inom AVA och hjälper båda stora och små kunder med sina tjänster. De söker nu stöttning i deras ekonomiteam i form av en redovisningsassistent. Tillträde sker innan januari slut och tjänsten kommer att pågå under 6 månader men chans till kortare förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!