Lönekonsult till kund i Göteborg

Lönekonsult till kund i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Som lönekonsult hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att samarbeta tätt med dina kunder där fokus ligger på att identifiera de bästa kundanpassade lösningarna för deras ekonomi- och lönearbete. Du kommer att arbeta brett och bli en del av ett starkt och kompetent team som driver utvecklingsfrågor både inom organisationen samt mot deras kunder. I din roll som lönekonsult kommer du att kunna applicera din expertis inom lön för att hjälpa dina kunder på bästa sätt, genom att se deras utvecklingspotential och förbättringsområden samt stötta dem i sina behov.

Tjänsten passar dig som är kundorienterad och som trivs i en ansvarsfull roll. Du bör trivas i en organisation där arbetsmiljön präglas av en familjär stämning där medarbetarna hjälper varandra och vill vara del av den gemenskapen som de byggt upp.

Tillträde bestäms i samråd med vår kund. Men vi ser gärna en start efter årsskiftet.

Din profil

Vi tror att du som söker har en utbildning inom ekonomi i kombination med minst två års erfarenhet av arbete med lön. I denna roll kommer du att arbeta som lönekonsult och ansvara för egna kunder, därmed är det viktigt att du som person är serviceminded, har ett starkt kundfokus och trivs med att arbeta på ett relationsbyggande sätt. Vi tror även att du är öppen, lösningsorienterad och är van vid att arbeta mot tydliga deadlines. Har du erfarenhet av en liknande roll som konsult med kundansvar eller arbete med förbättringsarbeten inom arbetsprocesser eller mot digitalisering ser vi det som meriterande för rollen.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade på helheltslösningar inom ekonomi mot deras kunder runt om i landet. Vi hjälper vår kund att hitta deras nya medarbetare som vill växa och utvecklas ihop med dem!

Är du en kundorienterad stjärna med gedigna kunskaper inom ekonomi och lön? Då kan du vara den vi söker! Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.