Java Back end-utvecklare

Java Back end-utvecklare

Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning kommer du att arbeta med backend-utveckling i Java med tillhörande ramverk och infrastruktur. Rollen ställer krav på att du kan arbeta självständigt såväl som i team och att du strävar efter ett bra samarbete med både kunder och kollegor. Arbetet sker i utmanande och spännande utvecklingsprojekt inom fordonsindustrin i Europa. Arbetsrollen kommer delvis att anpassas utifrån dina erfarenheter vilket också ställer krav på din kommunikativa förmåga och att du än van att arbeta lösningsfokuserat med stort eget ansvar.

Din profil

För att passa in i rollen är du civil- eller högskoleingenjör inom ett relevant område samt har professionell erfarenhet inom någon av följande kompetensområden:

Java 8

Spring Boot

RESTful services

Maven

Unix/Linux

Unit testing (JUnit)

MicroServices arkitektur

Molnplattform ex. AWS, Azure eller Google Cloud

Agila metoder ex. SAFe, Scum, Kanban, Lean

Som person är du ansvarstagande och kommunikativ samt gillar att dela med dig av din kunskap inför kollegor och arbetsteamet.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i denna rekryteringsprocess är ett väletablerat teknikkonsultbolag med huvudkontor i Göteborg. De är verksamma inom flera spännande områden som UX & Service Design, Embedded Systems, Green Tech och Electro Mobility. Deras kundbas utgörs av stora och välkända företag som fokuserar på avancerad och modern teknik.

Vår kund lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen hos deras medarbetare. Vi söker därför dig som vill växa långsiktigt tillsammans med dem.