JR Sales Engineer

JR Sales Engineer

Om rollen:

I rollen som JR. Sales Engineer kommer du fungera som mellanhand mellan bolagets ingenjörs- och säljavdelningar. Mycket av din arbetstid skall läggas på hantering av inkommande förfrågningar, orderregistrering och tekniska specifikationer. Du sitter alltså inte med nykundsbearbetning, du arbetar istället mot befintliga kunder med standardprodukter och viss passiv försäljning kopplat till detta.

Bolaget i fråga har en unik produktportfölj, vilken du kommer få upplärning inom i inledningen av din anställning. Efter denna upplärning kommer ditt ansvar utökas till att även medverka vid kundmöten där du presenterar och argumenterar för relevanta produktlösningar.

Du kommer att arbeta mot både nationella och internationella kunder, huvudsakligen i EMEA-regionen.

Arbetstiderna är förlagda under dagtid med möjlighet till flexibilitet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med goda chanser till förlängning och/eller överrekrytering.

Din profil:

Då rollen sätter krav på rätt tekniska förståelse ser vi att du är högskole- eller civilingenjör inom Electrical Engineering eller liknande. Extra meriterande om du har tidigare erfarenhet inom teknisk försäljning.

Personlighetsmässigt tror vi att du är kommunikativ, tekniskt intresserad och trivs med att ha flera bollar i luften. Även viktigt att du triggas av utmaningen i att arbeta med helt unika produkter i en internationell miljö.

Stark kunskap i engelska språket är obligatoriskt för att vara lämpad för tjänsten, om du behärskar fler språk utöver engelska är det meriterande.

Kan tillkomma fåtalet utlandsresor, så bra om du har möjlighet att resa i tjänsten emellanåt.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt bolag med produktionsfaciliteter i Sverige, Kina och Indien. De erbjuder innovativa lösningar, produkter och tjänster inom industriell strömförsörjning som ökar effektiviteten, tryggheten och tillförlitligheten i kunders processer.

Vi söker nu efter en JR Sales Engineer till deras kontor i närheten av Göteborg. Är du utbildad ingenjör, som har en administrativ ådra och vill arbeta i en internationell miljö? Då kan du vara den vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!