Ingenjör till fordonsindustrin

Ingenjör till fordonsindustrin

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att få arbeta i utmanande och spännande utvecklingsprojekt med framtagandet av avancerade förarstödsystem, antingen som hård- eller mjukvaruutvecklare eller i någon mer ledande roll. Det förväntas att du har ett användarcentrerat, lösningsorienterat arbetssätt och att du är öppen, nytänkande och professionell. Du kommer att ingå i mindre Agila team där du ansvarar över viss produkt/komponent/mjukvara och tillsammans driver arbetet framåt. Rollen innefattar mycket kommunikation med både interna och externa aktörer samt innefattar även självständiga demonstrationer av ditt arbetsområde.

Din profil

För att passa in i rollen är du civil-, högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot elektroteknik, data, eller mekatronik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från fordonsindustrin. Vi söker dig som har något eller

några av följande kompetensområden:

Elektronik, mjukvara och systemintegration

Funktionsutveckling

Sensorer exempelvis radar, lidar, ultraljud, bild och accelerometer

Senor fusion-teknik

Aktuatorer

Matlab/ Simulink

C, C++, Java, Python

ISO 26262

Autosar

Arbete i Agila team

Då rollen innefattar mycket arbetsuppgifter av kommunikativ och social karaktär är det viktigt att du personlighetsmässigt trivs med sådana arbetsuppgifter.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i denna rekryteringsprocess är ett väletablerat teknikkonsultbolag med huvudkontor i Göteborg. De är verksamma inom flera spännande områden som UX & Service Design, Embedded Systems, Green Tech och Electro Mobility. Deras kundbas utgörs av stora och välkända företag som fokuserar på avancerad och modern teknik.

Vår kund lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen hos deras medarbetare. Vi söker därför dig som vill växa långsiktigt tillsammans med dem.