Ekonomisk rådgivare

Ekonomisk rådgivare

Information om företaget

Vår kund som är belägna i centrala Göteborg är en innovativ aktör som arbetar för att möta sina kunders behov av expertis inom redovisning och ekonomistyrning ur ett helhetsperspektiv. Du kommer att ingå i ett engagerad och härligt team med olika specialistkompetenser som tillsammans arbetar i mindre team för att skapa värde för sina kunder. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för att utgöra rollen som CFO för företagets kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomisk rådgivare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Arbeta med den löpande bokföringen för deras kunder samt hantera leverantörsfakturor
  • Arbeta med löner, företagskort samt hantera utlägg för kunder
  • Ansvara för deklarationer av moms och löner för kunder
  • Ansvara för att skapa rutiner och processer för de ekonomiska funktionerna för kunder samt kvalitetssäkring av det ekonomiska arbetet
  • Ansvar för kundkontakt och kundrådgivning i några kunduppdrag
Vi söker både dig som är junior i din profil men även dig som är mer senior och har erfarenhet av kundansvar sedan tidigare!

Tjänsten passar dig som trivs med ett dynamiskt och varierat arbetssätt samtidigt som du trivs med mycket ansvar och arbete i team. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund. Arbetstiderna är dagtid och vi planerar att tillsätta rollen snarast.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi på högskole- eller universitetsnivå samt erfarenhet av redovisning och/eller ekonomistyrning. För en mer junior profil har du läst en relevant utbildning med inriktning mot redovisning eller ekonomistyrning och har ett starkt driv att utvecklas som person och i din profession samtidigt som du utmanas av höga krav och förväntningar. För dig som är mer erfaren tror vi att du utöver utbildning även har erfarenhet av redovisningsarbetet med breda kunskaper inom redovisning.

För denna rollen är det oerhört viktigt att du är en lagspelare och trivs med arbete i både små och medelstora team. Ditt ansvar kommer att skifta beroende på din kollegas kompetensnivå samt kund och därmed är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete och trivs med varierat ansvar. Du kommer vara en del av ett härligt team av kollegor med stor bredd i kompetens som gärna delar med sig av sina kunskaper och därmed ser vi gärna även du deltar i kunskapsdelningen. Vi ser gärna att du är kommunikativ och lyhörd som person för att möjliggöra ett bra samarbete inom organisationen samt mot deras kunder. Då rollen innebär stort eget ansvar är det viktigt att du som person är driven, ansvarsfull och har stor initiativförmåga för att driva arbetet framåt. Vi söker dig som vill utmanas och vara med på en långsiktig resa där du får stora möjlighet att bredda samt fördjupa dina kunskaper inom ekonomistyrning.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund som är verksamma inom redovisning och ekonomisk rådgivning söker förstärkning till deras härliga team i Göteborg!
Vi söker efter dig som vill utvecklas inom ekonomi och vill ta nästa steg i karriären. Vi söker en ekonomisk rådgivare som kommer arbeta i rollen som CFO mot deras kunder. Vi söker kandidater med både juniora och seniora profiler! Låter detta intressant så läs vidare och skicka in din ansökan redan idag. Urval samt intervjuer sker löpande.