Vi söker dansktalande marknadsundersökare

Vi söker dansktalande marknadsundersökare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu för vår kunds räkning en marknadsundersökare som kommer arbeta mot den danska marknaden. Du kommer arbeta med att utföra kvalitativa intervjuer via telefon. Vi hoppas du har en vana att arbeta över telefon och har förmågan att vara disciplinerad i ditt arbete. Det är av stor vikt att du känner dig helt bekväm i danska språket och talar det obehindrat.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid med omgående start. Under projektets gång kommer du att arbeta heltid.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Behärskar det danska språket i tal och skrift
  • Är social och trivs med att ta kontakt med nya människor
  • Har en vana av att arbeta med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg
  • Har allmän datakunskap
  • Har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att ta stort ansvar för ditt arbete.
Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta mig omgående.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett bolag som arbetar med marknadsundersökningar runtom i norden och de söker nu förstärkning till det danska teamet. Är du dansktalande, trivs i en social roll och har ett strukturerat sätt att arbeta? Då kan du vara den vi söker! Tveka inte och sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.