Talent Acquisition Specialist till internationellt bolag i Göteborg

Talent Acquisition Specialist till internationellt bolag i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Specialist hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Ansvar för rekryteringar på kontoren i Göteborg och Malmö. Du kommer att befinna dig på plats i Malmö 1dag/v för att skapa förutsättningar för ett riktigt bra samarbete med ansvariga chefer på plats.
  • Arbete med search och headhunting för specifika rekryteringar. Detta kommer utgöra en stor del av ditt arbete.
  • Stöttning av ledarna inom organisationen i alla stadier av rekryteringsprocesser samt agera som en rådgivande partner kring rekryteringsstrategier och lokala employer branding-aktiviteter.
Du kommer att ingå i deras svenska rekryteringsteam där ni tillsammans kommer föra en kontinuerlig dialog för att optimera och utveckla rekryteringsprocesserna. Tjänsten passar dig som trivs med att ta stort eget ansvar i ditt arbete och strävar efter personlig utveckling.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid med möjlighet till stor flexibilitet. Tjänsten kommer att starta i höst och rollen innebär kontinuerliga tjänsteresor till Malmö samt Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som har en examen inom personalvetenskap eller ett annat relevant område med ett stort intresse för rekrytering. För att vara den vi söker krävs minst två års erfarenhet av arbete med rekrytering i en roll där du arbetat mycket med search och headhunting. Vi tror att du en fena på search och har god kunskap i vad som krävs för att arbeta med kandidater på ett proaktivt sätt. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med rekrytering inom IT-branchen samt om du har erfarenhet av arbete med employer branding. Då rollen innebär daglig kommunikation med ledare, kollegor och kandidater på svenska och engelska, är det ett krav att du är flytande i båda språken både i tal och skrift. Som person tror vi att du är en social person som trivs med att arbeta med människor och vill arbeta i en föränderlig miljö med ett högt tempo. Som person tror vi att du uppskattar kombinationen av strategiskt och operativt arbete och trivs i en rådgivande roll där administration är en naturlig del av arbetet. Du kommer att arbeta i ett tätt samarbete med kollegor runt om i landet och därmed tror vi att du värderar långsiktiga och djupa relationer där ni tillsammans strävar mot gemensamma mål. Du är en driven person som trivs i en självständig roll där du får ta stort personligt ansvar och har ett noggrant och strukturerat sätt att arbeta.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer initialt att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag för att sedan gå över till en anställning direkt hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker för kunds räkning en Talent Acquisition Specialist som kommer att ingå i företagets rekryteringsteam i Göteborg. I den här rollen kommer du att ansvara för rekryteringar inom stora affärsområden samt agera som en rådgivande partner kring rekryteringsstrategier och employer branding. Företaget är en global leverantör av kvalitativa tjänster inom IT- och affärsprocesser med kundnöjdheten i fokus för verksamheten.

Brinner du för rekrytering och vill arbeta i en spännande och utvecklande roll med mycket ansvar? Skicka in in ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.