Receptionister sökes för extraarbete till spännande bolag inom musik!

Receptionister sökes för extraarbete till spännande bolag inom musik!

Information om företaget

I denna roll som receptionist kommer du att arbeta i receptionen med att släppa in artister samt gäster och hänvisa dem till deras besöksmottagare. Du kommer dessutom ta emot leveranser av olika slag och se till att dessa kommer till rätt plats. Du kommer även ansvara för att svara på inkommande samtal och mail samt guida besökarna genom företagets lokaler. Arbetet kommer också att innebära ansvar för växeln och se till att de inkommande frågorna kopplas till rätt person samt ansvar för bokning av lokaler inför kommande evenemang. Som receptionist är du företagets ansikte utåt och ansvarar för att besökare känner sig välkomnade på ett trevligt och proffessionellt sätt.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i reception
  • Är mycket social och gillar att ta kontakt med nya människor
  • Är noggrann och strukturerad i ditt arbete
  • Är lösningsorienterad och innovativ
Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällstid och även helger - det är viktigt att vara flexibel och att du är öppen för att arbeta samtliga pass. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund. Vi söker efter dig som har möjlighet att påbörja din anställning omgående. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan till denna spännande roll redan idag.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu för kunds räkning studenter eller personer med annan huvudsaklig sysselsättning för extrajobb i en spännande reception! Företaget, som är en av regionens ledande verksamheter inom kulturområdet, söker nu ett antal personer som vill arbeta extra som receptionist.