Marknadskoordinator till ledande företag inom wellness i Halmstad!

Marknadskoordinator till ledande företag inom wellness i Halmstad!

Om tjänsten

I denna spännande roll som marknadskoordinator kommer du att spela en viktig roll i vår kunds resa inom digital kommunikation. Du kommer att jobba tätt internt med produkt- och IT-avdelning samt sälj- och marknadsorganisationen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära företagets produkter och på ett föredömligt vis få ut produktnära information på samtliga plattformar och marknadsföringsytor. I tjänsten ingår ansvar för webbplatser, samordning av digitala aktiviteter samt övervakning av företagets närvaro i sociala medier. Även uppföljning av marknadsaktiviteter kan komma att ingå i rollen. Vår kund söker nu en marknadskoordinator på deltid (75%). Arbetstiderna är förlagda till dagtid. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av digital marknadsföring och varumärkesbyggnad. För att lyckas i denna roll så tror vi att du äger ett starkt intresse och förståelse för inbound marketing. Att du arbetar självständigt i både inDesign och Photoshop som kommer att vara dagliga verktyg för dig är ett krav. Högskoleutbildning inom marknadsföring, digital kommunikation eller liknande är meriterande. Vi tror dessutom att du är en trygg och framåt person med goda kunskaper i svenska och engelska. Du är dessutom strukturerad, analytisk och samarbetsinriktad. Du är nyfiken, har en positiv attityd och drivs av att ha många kontaktytor både internt och externt. Att få arbeta i ett team men samtidigt kunna arbeta proaktivt och självständigt värderar du högt.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i Halmstad är idag en av världens ledande tillverkare inom wellness. Kundens varumärke är mycket starkt.