Holländsktalande marknads- & säljkoordinator

Holländsktalande marknads- & säljkoordinator

Dina arbetsuppgifter

Som försäljning- och marknadskoordinator hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Fortsätta etablera försäljningsverksamheten på den holländska marknaden
  • Skapa nytt digitalt och printat marknadsföringsmaterial
  • Kundservice gentemot nuvarande kunder
  • Fakturahantering
Rollen passar dig som är flytande i holländska, trivs i en ansvarsfull roll och ser det som en utmaning att utveckla en marknad. Vi hoppas att du trivs med såväl service som analys- och utvecklingsarbete. Arbetstiderna är vardagar kl.8-17 och tjänsten är på heltid.

Din profil

Vi ser gärna att du har studerat inom marknadsföring eller försäljning på universitet eller yrkeshögskola. Har du erfarenhet av uppsökande försäljning ses detta som meriterande, men störst vikt läggs vid ditt driv och vilja att arbeta innovativt. Som person tror vi att du ska trivas i en roll med nya utmaningar och är prestigelös inför att arbeta högt och lågt med marknadsarbete. Du måste vara flytande i din holländska och trivas med att arbeta i en roll med mycket kundkontakt och utveckla marknaden och försäljningen. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar skyltar och märkning enkelt, snabbt och rätt! De har funnits sedan 1998 och lägger alltid kunden i fokus. Ta chansen och bli en del av ett härligt team där ni tillsammans arbetar för att driva företaget framåt!