Gillar du praktiskt arbete och vill arbeta extra? Se hit!

Gillar du praktiskt arbete och vill arbeta extra? Se hit!

Information om företaget

Vår kund söker förstärkning till sitt serviceteam där man arbetar i en blandad roll av praktiskt arbet och kundservice. Är du student och vill du vara en del av deras härliga team så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som servicemedarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Genomföra kontroller av maskiner som kommer i retur efter uthyrning och registrera eventuella skador.
  • Underhålla maskiner genom högtrycks-tvättning och invändig rekond.
  • Applicera företagsmärken på deras olika maskiner.
Tjänsten passar dig som trivs med självständigt arbete och inte är rädd för att snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Tjänsten är på deltid 2-3 dagar i veckan och arbetstiderna är förlagda på dagtid, 07-16. Tjänsten kommer att starta omgående och pågå fram till v.28. Efter sommaren finns det återigen möjlighet till att arbeta extra några dagar i veckan.

Din profil

Vi söker dig som är student och har ett stort intresse för teknik och mekanik. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll eller har erfarenhet av arbete med maskiner. Som person tror vi att du är glad och positiv samt har en prestigelös inställning till arbetet. Vi tror att du är initiativtagande, noggrann och har ett öga för detaljer. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stor aktör inom maskinuthyrning och tillhandahåller helhetslösningar till kunder på flera orter i Sverige och även i Norge. Företaget växer ständigt och är idag i behov av servicemedarbetare till kontoret i Göteborg. Företaget präglas av en stark företagskultur, en hög servicekänsla och stort kundfokus.