Dataadministratör sökes för spännande projekt inom SharePoint!

Dataadministratör sökes för spännande projekt inom SharePoint!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund, med kontor beläget i Jonsered, söker just nu en dataadministratör med god erfarenhet av SharePoint som kommer att arbeta i ett projekt för att bygga en hemsida som kommer att fungera som vår kunds intranät.

Som dataadministratör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Samla in väsentlig information från olika avdelningar inom företaget.
  • Skapa och bygga en ny hemsida med SharePoint.
  • Skriva högkvalitativa texter till hemsidan.
  • Möjligtvis även diverse arbetsuppgifter som rör andra hemsidor.
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med stort eget ansvar och med att arbeta i ett projekt under utsatta tidsramar.

Tjänsten är beräknad att pågå under ca 3 månader och du kommer främst att samarbeta med företagets kommunikations- och IT-avdelning under projektets gång. Projektet är tilltänkt att startas upp omgående.

Din profil

Vi söker dig som troligtvis har studerat något inom data men det viktigaste är att du äger mycket goda kunskaper av SharePoint och websideuppbyggnad. Vi tror att du tidigare arbetat i en liknande roll och känner dig bekväm med att arbeta självgående i detta projekt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av webplattformen Drupal. Som person tror vi att du är social och utan problem tar kontakt med nya människor, både personligen och över telefon. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket och skriver texter med hög kvalité. Du har lätt för att samarbeta, trivs dessutom mycket bra med att arbeta självständigt och du strävar alltid efter att arbeta tidseffektivt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett starkt växande kunskapsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom infrastruktur för kommunikation och datacenter. Just nu söker vår kund en dataadministratör för ett spännande projekt på deras kontor i Jonsered!