Bli en del av ett spännande nystartat serviceteam!

Bli en del av ett spännande nystartat serviceteam!

Information om företaget

Vår kund ska nu starta upp ett nytt team som ska arbeta med kundservice för privatpersoners iphone, ipads och datorer. Du kommer få bli en del av ett bolag som lägger stor vikt vid personlig utveckling och en del av ett team med härlig energi. Tjänsten kommer bestå av en utbildning och sedan bli en tillsvidare heltidstjänst. Urval och uppstart sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer telefonen vara ditt främsta arbetsredskap och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av: - Vägledning av företagets produkter, bland annat surfplattor och mobiltelefoner - Besvara inkommande frågor via mail. - Leverera service i världsklass och vara problemlösare till kundens frågor Tjänsten passar dig som trivs i en fartfylld miljö där det finns stora utrymmen till vidare utveckling inom bolaget. Du bör trivas att jobba teambaserat och göra varje samtal till en kundupplevelse på högsta nivå. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider måndag-söndag och arbetstider mellan 08.00-20.00 där man jobbar veckovis skift och 2 helger per månad.

Din profil

Vi söker dig som vill ta första steget eller vidareutveckla din roll inom service. Vi ser det som meriterande om du har ett tekniskt intresse, men främst ska du gilla att arbeta med service och människor. Du ska vara bekväm med att arbeta på både svenska och engelska. Som person tror vi att du är engagerad, och gillar ansvar och att komma in i ett team där man hjälper varandra till att nå bästa resultatet. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Johanna Allqvie
Telefon 722 53 58 26
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är arbetar med tekniksupport åt ett av världens kändaste elektronikmärken. Och söker nu energifulla kandidater till att utöka deras team. De är ett företag som satsar på personligutveckling och lägger stor vikt vid att man vill växa tillsammans med dem.