Administratör till ett spännande företag!

Administratör till ett spännande företag!

Dina arbetsuppgifter

Som Administratör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Administrera och föra in uppgifter som underlag för fakturering.
  • Största delen av tjänsten kommer innefatta uppgifter från mestadels partnerföretag.
  • Övriga administrations-och ekonomiuppgifter kan förekomma.
Du kommer ingå i ett team här i Göteborg.

Din Profil

Vi söker nu en driven administratör på deltid som tycker det är roligt och motiverande att bevisa sig som på eventuell sikt kan ta nya kliv och utvecklas inom företaget. Administratörsrollen kommer att bli en flexibel roll med chans att arbeta hemifrån. Ett plus är om du är student och utbildad inom ekonomi och har läst antingen en universitetsutbildning, en kvalificerad YH-utbildning eller har läst en gymnasieutbildning inom ekonomi. Du uttrycker dig obehindrat i såväl svenska som engelska och besitter en god social kompetens. Som person tror vi att du trivs i en social miljö, du är ansvarstagande och har ett stort engagemang i ditt arbete.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer initialt att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag för att sedan gå över till en anställning direkt hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper företag i alla storlekar runt om i världen att omvandla sin verksamhet och utveckla innovativa produkter och tjänster. Deras kunder är bättre rustade att reagera framgångsrikt på utmaningarna av digitalisering. Deras lösningar optimerar sina processer från planering och utveckling genom tillverkning och livscykelstöd för att uppnå innovation. De gör det möjligt för företag att digitalisera och integrera hela sin industriella värdekedja.
Ta chansen att få vara med på deras framgångsrika resa och bli en del av Göteborgsteamet. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!