Supply Chain Coordinator

Supply Chain Coordinator

Central National Sweden AB är en del av Central National-Gottesman Inc vilket är världens största privatägda koncerner med fokus på försäljning, marknadsföring och distribution av massa, förpackning, papper och träprodukter. De anställda på Central National Sweden AB startade 2012 ett kontor i Göteborg under ett annat namn och blev i april 2019 Central National Sweden AB. Bolaget är specialiserat på försäljning av papper och förpackning till Afrika och Mellanöstern.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Supply Chain Coordinator hos CN Sweden AB kommer du att arbeta i en viktig nyckelposition mellan sälj- och ekonomiavdelningen. Vi söker dig som trivs i fart & fläkt, som alltid tar ansvar för ditt arbete och som vill arbeta i en global miljö. Som Supply Chain Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att stötta företagets säljare med transport och logistiklösningar, leveransbevakning, dokumenthantering, remburser, kostnadskontroll samt kund och leverantörskontakter.

Om tjänsten
Omfattning: Heltid.

Arbetstider: Dagtid med stor möjlighet till flexibilitet.

Placeringsort: Göteborg

Start: Rollen planeras att starta först i början på 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork är ansvariga för hela rekryteringsprocessen men anställning kommer slutligen att ske direkt hos CN Sweden AB och inleds med en provanställning. Hos dem kommer du bli en del av ett härligt, sammansvetsat och samarbetande team i en mycket härlig kontorsmiljö där alla tar stort ansvar för sitt arbete. CN Sweden AB har mycket bra och konkurrenskraftiga personalförmåner.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av en bred, kommunikativ och administrativ roll sedan tidigare. Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i både tal och skrift. Du behöver även tala och skriva svenska obehindrat då all intern dialog sker på svenska. Vi hoppas att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom logistik/supply chain/ekonomi. Har du erfarenhet av en liknande roll, erfarenhet från ett handelshus eller annan exportverksamhet ser vi det som meriterande.

I denna process kommer störst vikt att läggas vid dina soft skills, det vill säga dina personliga egenskaper som kommer att vara avgörande för hur väl du lyckas i rollen. Som person söker vi efter dig som är trygg i dig själv, har god förmåga att planera och strukturera upp ditt eget arbete och gärna arbetar proaktivt. Du har ett öga för detaljer, är bra på att hålla flera bollar i luften och är flexibel för förändringar som kräver en omprioritering av ditt arbete. Du behöver vara lösningsorienterad samt ha en väl utvecklad känsla för kvalité, att alltid vilja leverera bästa möjliga service internt som externt. Vidare hoppas vi att du trivs i en händelserik miljö med en härlig kultur och vill bidra med positiv energi till teamet!

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.