Teknisk support inom VVS-området

Teknisk support inom VVS-området

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk support hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att bemöta nuvarande och nya kunder över telefon och mail, främst inom VVS-området. Du kommer stötta alla kunder med kunskap och information för att ge dem en förståelse för hur de bäst utnyttjar bolagets tekniska lösningar eller vilka lösningar som skulle underlätta deras verksamhet på bäst vis. Du kommer även hantera orderläggning och eventualla reklamationer av produkter som kommer in. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta med mycket kundkontakt och besitter ett stort tekniskt intresse.

Tjänsten är på heltid, vardagar kl.8-17.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom tillexempel VVS eller annat relevant område. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll som teknisk support eller med kundservice och är van vid att bemöta kunder över telefon. Som person tror vi att du är serviceminded och har en förmåga att vara innovativ och lösningsorienterad i ditt kundbemötande.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund som är ett stort globalt bolag som arbetar med ett brett utbud inom tekniska lösningar inom bland annat uppvärmning och nedkylning.