Teamleader - Teacher Success

Teamleader - Teacher Success

Vill du arbeta med att utveckla en digital marknadsplats tillsammans med engagerade kollegor, samtidigt som du aktivt deltar i att skapa en bättre skola? Då ska du läsa vidare nedan.

Om rollen
För att stärka vårt nuvarande Teacher Success-team, söker vi dig som vill axla rollen som Teamleader. Vi har ett starkt team, där din roll kommer vara att coacha och utmana dem för att tillsammans utveckla rekryterings- och utbildningsprocessen för våra vikarier. Det handlar om att stärka vikariernas upplevelse och Studentvikarie som arbetsgivare och därigenom bidra till att öka försäljning, lönsamhet och lojalitet samt stärka varumärket.

Som Teamledare är du operativt ansvarig för medarbetare i Teacher Success-teamet men har också ett resultatansvar för teamets prestation. Du kommer stötta ditt team i de arbetsuppgifter där du behövs och samarbeta med andra team så som marknad, support och produkt för att tillsammans nå verksamhetens mål.

Du ansvarar också för att mäta och följa upp verksamheten med syfte att optimera, kvalitetssäkra och förbättra våra processer.

I arbetsuppgifterna kommer det också ingå att följa och stötta vikarier både ur ett arbetsgivarperspektiv samt pedagogisk coachning. Du kommer delvis också arbeta med kravprofiler, intervjuer och genomföra kandidatträffar.

Vem vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor, då du kommer ha ägandeskap för att både skapa värde i våra vikariers hela resa med oss, men också för att inspirera vårt Teacher Success-team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som teamleader med eller utan personalansvar och som nu är sugen på en ny utmaning på ett tillväxtbolag där du får stor påverkan både på företag och produkt.

Du är strategisk och gillar att bygga starka och långsiktiga relationer mot både skolor och vikarier. Eftersom vi får in flera hundratals ansökningar varje månad krävs det att du är snabbfotad, driven och ansvarstagande. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med personalfrågor på något sätt.

Studentvikarie erbjuder en föränderlig miljö där vi hela tiden ställs inför nya utmaningar med tanke på den tillväxtresa vi befinner oss på. Vår kultur är varm, inkluderande och nyfiken, vilket vi ser som viktiga parametrar i att företaget lyckas framåt.
Mer info

Om arbetsgivaren

Om Studentvikarie
På Studentvikarie jobbar vi alla tight tillsammans mot gemensamma ambitiösa mål och du är aldrig ensam om problem eller utmaningar. Vi tror stenhårt på devisen att om du mår bra och har kul så blir du också ditt bästa jag och bidrar till verksamheten med stort engagemang. Vi är också övertygade om att delaktighet och transparens är nyckel för att lyckas. Alla medarbetare deltar aktivt i att bygga bolaget och skapa nöjda kunder. Som medarbetare hos oss får du stort ansvar och stor frihet och får möjlighet att utvecklas i olika riktningar beroende på just din passion!

Vi är ett ungt och snabbväxande företag som drivs av vårt långsiktiga uppdrag - att matcha rätt person med rätt utbildningsuppdrag i enorm skala. Vi vill fylla Sveriges klassrum med bra studenter som har rätt förutsättningar för att lyckas i rollen som pedagoger. Vi erbjuder inte bara en vikarie i ett klassrum utan en helhetslösning för kommuner och friskolekoncerners kompetensförsörjning. Detta innebär en digital plattform för vikariehantering, utbildningar, rekryteringsprocess och partnerskap för att hitta framtida lärartalanger. I dagsläget består vi av drygt 40 medarbetare och två hundar som sitter i hemtrevliga lokaler på Engelbrektsgatan i Göteborg. Men, vi har expansiva planer och söker nu fler till vårt Teacher Success-team som vill vara med på vår spännande resa!

Har du frågor om Studentvikarie eller rollen som Teamleader hos oss, tveka inte att höra av dig till Linda Petersson – 073-518 35 15.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!