Jobba som lärarvikarie i Göteborg med 75% garanterad arbetstid!

Jobba som lärarvikarie i Göteborg med 75% garanterad arbetstid!

Som anställd lärarvikarie på Studentvikarie arbetar du genom Studentvikarie på någon av våra hundratals samarbetsskolor i Göteborg. Ute på skolorna bedriver du undervisning med hjälp av ordinarie lärares lektionsplaneringar. Vi har samarbete med sju olika kommuner i Göteborgsregionen och samtliga större friskolekoncerner.

Det är viktigt att du är bekväm i att tala inför grupper och ledarskapsrollen. Att ha tidigare erfarenheter av att leda grupper med barn eller ungdomar är ett stort plus. Du kommer undervisa i olika ämnen, men nästan all undervisning kommer ske från förskola upp till högstadiet. Du kommer inte få några uppdrag där du inte har rätt kunskaper kring ämnet för att lyckas med undervisningen.

En vanlig arbetsdag går ut på att du genom vår support får veta vilka uppdrag du ska ta, antingen på morgonen eller dagen innan. Du får tillgång till ordinarie lärares lektionsplaneringar och betald förberedelsetid för att på bästa sätt kunna förbereda dig innan eleverna kommer. Vår vikariesupport finns alltid till hands och hjälper dig om du har några frågor under ditt uppdrag.

Som lärarvikarie ställs du ofta inför nya situationer och nya människor. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, exempelvis som idrottsledare eller liknande. Du är duktig på att planera och gillar att ta ansvar, för dig själv så väl som för grupper.

Vi tror att du är duktig på att ta människor och har en hög social kompetens. Du sätter dig snabbt in i nya situationer och trivs i att lära känna nya människor och miljöer. Gymnasial utbildning är ett krav.

Anställningen är en heltidsanställning med garanterad arbetstid om 75%. Du får alltså alltid lön för minst 75% arbete även om du någon skulle arbeta mindre än 75%, men arbetar du mer får så du mer lön.

Avtal skrivs fram till 14 december med stor möjlighet till förlängning. Studentvikarie är anslutet till Almegas kollektivavtal, vilket garanterar dig trygga anställningsvillkor.

Vi rekryterar löpande till tjänsten, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Petersson
Telefon 0735183515
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://studentvikarie.se
Sista ansökningsdag 14 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentvikarie är en digital plattform som kopplar samman skolor som behöver lärarvikarier med duktiga lärarvikarier. Ingen ledarskapsutbildning i världen slår erfarenheten du får av att leda och inspirera en skolklass. Vi utbildar och coachar dig på din resa som lärarvikarie. Du får chansen att bli en positiv kraft i den svenska skolan. Som vårt namn avslöjar är den stora majoriteten av våra medarbetare studenter, men det är inget krav för denna tjänst. Vi ser dig som ett väldigt viktigt komplement till våra andra anställda vikarier.