Vill du köra budbil på 75 % i Göteborg? Se då hit!

Vill du köra budbil på 75 % i Göteborg? Se då hit!

Har du god körvana och tycker om att vara bakom ratten? Söker du ett aktivt arbete och trivs med kundkontakt? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning efter en budbilschaufför på 75% med start i slutet på augusti. Vår kund är ett stort och välkänt företag inom logistikbranschen som ständigt växer och utvecklas. Du får därför en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt!

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av paketutkörning med skåpbil. Arbetspassen börjar med att du själv sorterar och lastar in paket i budbilen för att sedan leverera dem till kunderna. Du utgår ifrån vår kunds terminal i Mölndal men är därefter ute på vägarna enligt planerad rutt under ditt arbetspass.

Tjänsten är på 75 % och uppdraget är långsiktigt. Uppdraget planeras starta vecka 35 och arbetstiderna är ca 16:15 - 22:15. Du kommer jobba skift, där du då kommer jobba två veckor måndag - fredag och en vecka tisdag - lördag.

Du kommer börja med introduktion och upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal, för att sedan övergå till ensamarbete.

För uppdraget kommer du att vara anställd via StudentConsulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du är en glad och positiv person som trivs med kundkontakt. Denna tjänst innebär många härliga möten med kunder! Utöver detta är det viktigt att du trivs i ett fartfyllt tempo samtidigt som du är noggrann.

För att vara aktuell för tjänsten måste du:
  • Inneha B-körkort och god körvana
  • Ha god fysik
  • Vara ostraffad
  • Ha gymnasiekompetens
Det är meriterande om du har jobbat med liknande tjänst tidigare.

I denna process genomför vi utdrag av belastningsregistret.

Låter tjänsten intressant? Sök den redan idag! Urval och intervjuer sker löpand

Sökord: B-chaufför, Budbil, Skåpbilschaufför, Deltid, Göteborg

Sökord: B-chaufför, Budbil, Skåpbilschaufför, Deltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com