Vill du jobba som säljare inom bevakningsbranschen?

Vill du jobba som säljare inom bevakningsbranschen?

Är du en driven person som vill utvecklas inom sälj? Då kan du vara den vi söker för uppbyggnad av ett nytt krispigt säljteam hos en av våra kunder inom bevakningsbranschen. Här är chansen för dig som ser en karriär inom försäljning framför dig!

Information om uppdraget:

Vår kund levererar en av marknadens ledande bevakningstjänster och arbetar för att hjälpa sina kunder att minimera risken för att utsättas för bedrägerier och skapa ett tryggare företagsklimat. Inom bolaget finns ett starkt engagemang för teamet, kunden och affärsidén. Vår kund ser det som en av sina viktigaste uppgifter att du ska trivas och ha roligt på jobbet, samtidigt som du får alla de verktyg du behöver för att bli en säljare av världsklass. Det arrangeras ofta tävlingar både individuellt och på teamnivå för att spetsa motivationen och det finns en fin samanhållning i teamet.

Som säljare hos vår kund kommer du att ta proaktiv kontakt med både stora och små företag och du kommer att coachas löpande för att kunna utvecklas och lyckas så bra som möjligt i din roll. Du tar kontakt med företag via telefon och driver på så vis in affärer som hjälper bolaget att växa. Som företagssäljare jobbar du mot tydliga mål och mäts bland annat på antal samtal och antal spikade affärer. Du får arbeta i en trivsam och modern miljö med närhet till kommunala medel.

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du blir anställd direkt utav vår kund. Arbetstiderna är måndag till fredag 08-16.30 med start så snart vi hittat rätt spelare. Ersättningen består av en fast del som kompletteras med generös provisionsmodell.

Detta söker vi:
  • Gymnasieutbildning
  • Svenska i tal och skrift
  • Orädd inför att lyfta luren och ta nya kontakter
  • God kommunikativ förmåga
  • Ett intresse för att utvecklas och bli en duktig säljare
Sökord: Telefonförsäljning, Företagsförsäljning, B2B, Försäljning

Sökord: Telefonförsäljning, Företagsförsäljning, B2B, Försäljning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com