Vi söker skjutstativsförare till heltidsuppdrag!

Vi söker skjutstativsförare till heltidsuppdrag!

Har du erfarenhet av att köra skjutstativstruck och vill fortsätta utvecklas? Vill du jobba på en av Nordens största lagerterminaler? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi engagerade och initiativtagande truckförare till vår kunds lagerterminal i Landvetter. Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning (skjutstativ) samt orderplock men det förekommer även andra uppgifter såsom att hantera returer, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt andra lagerrelaterade sysslor.

Som lagermedarbetare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team. Även om arbetet ställer höga krav på självständighet är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta dagtid måndag-fredag. Tjänsten är tänkt att starta omgående men startdatum är flexibelt.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som uthyrd konsult. På arbetsplatsen lyder du under arbetsledare, men din konsultchef på StudentConsulting är ansvarig för din anställning och frågor rörande denna.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare på detta uppdrag behöver du vara initiativtagande och effektiv. Du ska vara en person som arbetar med ett systematiskt tillvägagångssätt, det vill säga planerar i förtid och gör tydliga prioriteringar. Du behöver vara noggrann och en lagspelare som är van att arbeta självständigt såväl som i team. För att klara av tjänsten på bästa sätt behöver du även ha god körvana av skjutstativstruck.

Krav för tjänsten:
  • Erfarenhet av aktivt lagerarbete och orderplock.
  • Truckbehörighet A+B. Du ska ha kört skjutstativstruck i tjänst.
  • God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
  • Fläckfritt brottsregister.
Rekryteringsprocessen är löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Sökord: Truckförare, Skjutstativ, Lager, Terminal, Orderplock

Sökord: Truckförare, Skjutstativ, Lager, Terminal, Orderplock
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com