Vi söker kundtjänstmedarbetare till Teleperformance!

Vi söker kundtjänstmedarbetare till Teleperformance!

Är du positiv, serviceinriktad och duktig på att sätta kunden i fokus? Trivs du med att arbeta mot uppsatta mål och vill arbeta på en trevlig arbetsplats med god sammanhållning? Då har vi en spännande och utvecklade tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu på uppdrag av Teleperformance nya kundtjänstmedarbetare med start redan i sommar!

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att söka denna tjänst. När du börjar kommer du få en betald utbildning inom kundhantering, service samt företagets produkter och tjänster. Du kommer ha nära chefer som stöttar och hjälper dig längs vägen.

I din roll som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att ta emot inkommande samtal, mail eller chatt där du ger bästa möjliga service för att lösa kundens problem. Du kommer att arbeta mot spännande och välkända kunder samt arbeta i ett stort team med andra härliga kollegor.

Du kommer bli anställd direkt av vår kund. Det är en heltidsanställning som beräknas starta nu i juli. Du kommer främst att arbeta under kontorstider men det kan även finnas möjlighet till kvälls- och helgjobb.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som är servicemedveten, trivs med att hjälpa andra och skapa nöjda kunder!

Du ska ha god samarbetsförmåga och arbeta bra i team samtidigt som du är självgående och tar eget ansvar för ditt arbete. Vidare bör du ha en bra arbetsmoral, goda datakunskaper samt goda kunskaper i både svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet av service eller sälj är meriterande men inget krav, för oss är det viktigast med rätt personlighet.

Som anställd hos Teleperformance kommer du att få:
  • Arbeta i fräscha lokaler i centrala Göteborg
  • Vara med i en härlig gemenskap med många kollegor och roliga aktiviteter
  • Betald utbildning
  • Möjlighet att utvecklas och utbildas vidare inom företaget
Detta är ett roligt uppdrag på en stor och häftig arbetsplats. Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Teleperformance är ledande i branschen med över 400 000 anställda. I Sverige har Teleperformance funnits sedan 1985 och är ungefär 1 400 anställda med kontor i både Stockholm och Göteborg. Teleperformance satsar mycket på sina anställda - goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplasten.

Sökord: Kundtjänst, Telefon, Innesälj

Sökord: Kundtjänst, Telefon, Innesälj
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com