Vi söker kundservicemedarbetare till Webhelp!

Vi söker kundservicemedarbetare till Webhelp!

Vår kund Webhelp söker just nu efter några stjärnor till deras kund som är en ledande återförsäljare av hemelektronik och vitvaror!

Information om uppdraget:

Som kundservicemedarbetare till denna kund hanterar du inkommande samtal från deras kunder gällande bland annat beställningar, fakturafrågor och teknisk support. Din uppgift är att lyssna på kunden och förstå deras behov och vad dem behöver hjälp med. Ditt fokus ligger på att erbjuda ett fantastiskt bra kundmöte i varje samtal så att kunden känner sig hörd.

Du kommer arbeta tillsammans i ett team som drivs av en Team manager. Teamet består av drivna kollegor som jobbar tillsammans för att uppnå uppsatta mål och som ständigt strävar efter att utvecklas. Och självklart är det av största vikt att alla har roligt medan detta utförs!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt av Webhelp. Tjänsten är på heltid och startar med en provanställning på 6 månader. Starten för tjänsten är den 5/9 2022 och kommer börja med en grundutbildning på heltid. Arbetstiderna är primärt dagtid mån-fre. Arbetsplatsen ligger i Gårda.

Detta söker vi:

Vi söker efter en driven, engagerad och tävlingsinriktad person som brinner för att ständigt tillgodose kunders behov. Du behöver tycka om att ha kontakt med människor och ha lätt för att samarbeta. Du drivs även av att arbeta mot uppsatta mål och få kontinuerlig feedback.

Du behöver vara flytande i svenska samt bekväm med engelska. Sedan behöver du ha godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A och Engelska A). Vidare är det meriterande om du har erfarenheter inom kundservice eller försäljning sedan tidigare.

Låter detta som det rätta jobbet för dig? Tveka då inte att ansöka redan idag eftersom urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Heltid

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com