Vi söker en mekaniker som vill arbeta inom energibranschen!

Vi söker en mekaniker som vill arbeta inom energibranschen!

Har du en teknisk bakgrund och ett intresse av motorer? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

TEXEL grundades av Lars Jacobsson med en vision om att hitta ett förnybart, effektivt och smart batteri. TEXELs batterilösning är 100 procent förnybar och är banbrytande på marknaden. Med innovativ teknik och fokus på en grönare och mer hållbar framtid har TEXEL bland annat blivit utvald finalist i Postcode Lotteries Green Challenge 2019 som är en av världens största tävling för hållbart entreprenörskap.

I rollen som mekaniker på TEXEL kommer du vara en del av deras tekniska team. Rollen innebär att du kommer få delta i uppbyggandet av verkstaden och att du får ta mycket egna initiativ. Tjänsten är således varierande och utmanande och medför att du vågar tänka utanför boxen.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Under ledning av projektledare driva testning och verkstadsarbete
  • Utföra service och laga maskiner, motorer och bygga speciallösningar för testning
  • Utföra tester på material och batteridemonstrationer
  • Ansvara för verkstaden tillsammans med laboratoriepersonal
Trivsel och sammanhållning är viktigt hos TEXEL och de erbjuder utvecklingsmöjligheter inom företaget och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos TEXEL. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta i september.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Erfarenhet av verkstadsarbete
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort
  • Har lätt för att lära sig om ny teknik och ta det till praktiken
Det är meriterande om du:
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från svetsning, skärande bearbetning och generell verkstadsvana
  • Har kunskap om eller arbetat med Stirlingmotorer
Vi ser att du som söker denna tjänst är en person som gillar att ta stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Du trivs i en miljö där du får vara en del av både utveckling och framåtanda. För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann och har ett engagemang för dina arbetsuppgifter!

Som person ser vi att du är ansvarstagande, effektiv, driven och en god kollega. Du har en positiv och nyfiken inställning till arbetet och värdesätter en god gemenskap.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren:

TEXEL grundades av Lars Jacobsson med en vision om att hitta ett förnybart, effektivt och smart batteri. TEXELs batterilösning är 100 procent förnybar och lagrar energi i form av värme för att sedan göra om den till elektricitet. Detta har gjort deras teknik banbrytande på marknaden. Överföringen av energin från värme till elektricitet sker med Stirlingteknik - och det är här du kommer in i bilden!

Med innovativ teknik och fokus på en grönare och mer hållbar framtid har TEXEL bland annat blivit utvald finalist i Postcode Lotteries Green Challenge 2019 som är en av världens största tävling för hållbart entreprenörskap.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com