Vi söker dig som vill arbeta med kundservice i Göteborg!

Vi söker dig som vill arbeta med kundservice i Göteborg!

Är du positiv, serviceinriktad och duktig på att sätta kunden i fokus? Trivs du med att arbeta mot uppsatta mål och vill arbeta på en trevlig arbetsplats med god sammanhållning? Då har vi en spännande och utvecklade tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning efter ett flertal kundtjänstmedarbetare till Göteborg. Vår kund är ett världsledande företag specialiserat inom kundservice som just nu expanderar på den nordiska marknaden. Utöver ett spännande arbete erbjuder företaget utbildning och utveckling internt samt trevliga aktiviteter och evenemang för alla anställda. De första veckorna kommer företaget hålla en utbildning inom kundservice så att du känner dig bekväm inför din nya roll som kundtjänstmedarbetare.

I din roll som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att ta emot inkommande samtal, mail eller chatt där du ger bästa möjliga service för att lösa kundens problem. Du kommer att arbeta mot spännande och välkända kunder samt arbeta i ett stort team med andra härliga kollegor.

Du kommer bli anställd direkt av vår kund. Det är en heltidsanställning som beräknas starta nu i Juli. Du kommer främst att arbeta under kontorstider med det kan även förekomma kvälls- och helgjobb.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som är servicemedveten, trivs med att hjälpa andra och skapa nöjda kunder!

Du ska ha god samarbetsförmåga och arbeta bra i team samtidigt som du är självgående och tar eget ansvar för ditt arbete. Vidare bör du ha en bra arbetsmoral, goda datakunskaper samt goda kunskaper i både svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet av service eller sälj är meriterande men inget krav.

Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats. Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com