Verkstadstekniker/montör sökes till Ventur!

Verkstadstekniker/montör sökes till Ventur!

Har du ett brinnande intresse för teknik? Vill du jobba brett inom montering och verkstadsservice? Då kan detta vara rollen för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en verkstadstekniker/montör till Göteborg. Vår kund tillverkar fläktar som finns installerade i tekniska anläggningar och maskiner. Den större produktionen av fläktar sker hos moderbolaget i Polen. I Göteborg sker service, reparation, specialtillverkning samt modifiering av fläktar. Av de cirka 20 anställda i Göteborg arbetar 2 personer med montering och service. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill ha ett varierande yrke i verkstad.

I rollen som verkstadstekniker/montör är det viktigt att du har en förmåga att se och förstå tekniska lösningar. Du har varierande uppgifter och lägger själv upp din tid. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Service, felsökning, montering och reparation
  • Svarv, balansering, fräs, svetsning, lackering
  • Allmänna verkstadsuppgifter
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Vi söker dig som vill arbeta i rollen långsiktigt. Arbetstiderna är måndag - fredag 07.00 - 15.30.

Detta söker vi:

Kunskap och erfarenhet av dessa arbetsuppgifter är meriterade men viktigast är att du har ett brinnande intresse för teknik och att du vill utvecklas. Som person är du självgående, lojal och prestigelös. Likaså tycker du om att ha ordning och reda runt omkring dig samt ett engagemang i att skapa rutiner och förbättringsarbete. Du har en aktiv och lösningsorienterad livssyn både på och vid sidan av ditt arbete. Det är därför mycket meriterande ifall du t.ex. mekar på din fritid.

Du behöver kunna svenska i både tal och skrift och har god datorvana. Körkort är meriterande men inget krav.

Låter detta som dig? Sök då redan idag! Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com