Upphandlare sökes till Familjebostäder i Göteborg!

Upphandlare sökes till Familjebostäder i Göteborg!

Är du en erfaren upphandlare och tillgänglig för uppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning? Då kan detta vara rätt för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu för vår kund Familjebostäder i Göteborg AB en erfaren upphandlare för att stötta deras inköpsavdelning. Du kommer tillsammans med tre kollegor hjälpas åt med bolagets inköpsbestyr kring att förvalta deras ca 19 000 hyresrätter. Du kommer ingå i ett avslappnat gäng med högt i tak och höga ambitioner.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • upphandling och direktupphandling
 • förnyad konkurrensutsättning, avtalsförvaltning och beställarstöd
 • juridisk dokumentation
Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer arbeta ute hos vår kund i centrala Göteborg. Planerad start är omgående och förväntad längd på uppdraget är 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda kontorstid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
 • har god erfarenhet av inköp enligt LOU och självständigt har genomfört upphandlingar
 • har mycket god svenska i tal och skrift
 • är noggrann i skrift då juridisk dokumentation är en betydande del av företagets vardag
Meriterande:
 • erfarenhet av att självständigt genomföra entreprenadupphandling
 • utbildning i LOU eller likvärdig erfarenhet
 • utbildning i inköp, upphandling eller likvärdig erfarenhet
 • erfarenhet från inköp till offentlig sektor
 • erfarenhet av entreprenadjuridik, avtalsrätt, OSL
 • erfarenhet av att teckna ramavtal- och kontrakt
Som person ser vi att du är strukturerad, självgående, analytisk och lyhörd. Ansvarskänsla och förmåga att slutföra sina uppgifter i utsatt tid under eget ansvar är för dig en självklarhet. Servicekänsla och lösningsfokus är också viktigt då du agerar stöd till företagets beställare i allt från att välja varor till att förhandla med leverantörer och utarbeta förfrågningsunderlag. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga och får fram det bästa ur dina kollegor och samarbetsparter. Du har ett affärsmässigt synsätt och värdesätter samverkan och dialog, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att fatta självständiga beslut. Du har lätt för att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer med människor i din omgivning.

Låter tjänsten intressant? Sök då redan idag! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Sökord: Inköp, Upphandlare, Inköpare

Sökord: Inköp, Upphandlare, Inköpare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com