Tysktalande kundtjänstmedarbetare sökes på 50%

Tysktalande kundtjänstmedarbetare sökes på 50%

Vill du arbeta med kundservice i ett snabbt växande företag?
Vi söker efter dig med goda kunskaper i tyska, och som självklart brinner för service!

Information om uppdraget:

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ge service i toppklass. Här kommer dina främsta redskap att vara telefon och dator. Ditt fokus ligger på att ge kunden en så bra upplevelse och service som möjligt och att alltid erbjuda det lilla extra.

Club Creo sitter i fräscha lokaler på Hisingen tillsammans med flera andra företag.
Arbetstiderna är förlagda på vardagar kl9-15, med 60 min lunch.

Detta är en direktrekrytering vilken innebär att du blir anställd direkt av Club Creo. Tjänsten är tillsvidare och kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Önskvärda erfarenheter och egenskaper:
  • Talar och skriver flytande tyska.
  • Serviceminded och driven.
  • Positiv och initiativtagande.
  • God samarbetsförmåga.
Meriterande med erfarenhet från kundtjänst sedan tidigare, men ej krav.

Nu har du möjlighet att få vara med på en rolig resa och en spännande expansion. Detta får du göra i fräscha och nyrenoverade lokaler på Hisingen, mitt emot Stigs Center.
Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag, då tillsättning sker när vi hittat rätt kandidat!

Om arbetsgivaren:

Du kommer främst att arbeta med den nystartade pysselklubben Club Creo. Vi agerar för närvarande endast på den svenska marknaden och vårt kontor ligger i Göteborg. Under hösten kommer vi att expandera och börjar då att marknadsföra oss i Norge med Göteborg som bas.

Du kommer även att vara inblandad i andra verksamhetsgrenar inom en solid koncern som består av säkerhetsföretag och fastighetsbolag med god finansiell uppbackning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com