Truckförare till lager

Truckförare till lager

Vi kan nu erbjuda ett spännande, fartfyllt och riktigt roligt jobb till dig som har det där lilla extra! Är det du som är nästa stjärna för oss att anställa?

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning drivna och engagerade truckförare till ett lager i Landvetter. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av orderplock med plocktruck av beställningar inom e-handel. Arbetsplatsen är stor, med flera avdelningar och många kollegor. Tillsammans med ditt team bidrar du till en energifylld arbetsplats där mycket händer och du får en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt! Det kan finnas möjlighet att utvecklas och även få arbeta på fler avdelningar hos kunden för dig som är riktigt duktig och långsiktig.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna kommer antingen vara dag (ca. 07.00-16.00) eller kvällstid (ca kl. 14.45-23.15) måndag-fredag. Det är viktigt att du är flexibel med vilket skift du kan jobba. Tjänsten är tänkt att starta omgående men startdatum är flexibelt. Arbetsplatsen ligger i Landvetter.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som uthyrd konsult. På arbetsplatsen lyder du under arbetsledare, men din konsultchef på StudentConsulting är ansvarig för din anställning och frågor rörande denna.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst är en person som tar stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Har du en fundering eller om du är osäker på något ställer du hellre en fråga för mycket än att riskera att göra fel. Du är en glädjespridare som tar ditt arbete på största möjliga allvar.

Du är tävlingsinriktad, och har inställningen att allt går om man bara vill. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad och uthållig.

Vi vill vidare att du:
  • Ha truckkort A+B och erfarenhet av att ha kört truck i tjänst, gärna höglyftande plocktruck.
  • Truckkort B5 är starkt meriterande.
  • Har god fysik.
  • Har erfarenhet av arbete inom lager och logistik.
  • Goda tal- och skriftkunskaper i svenska.
  • Är ostraffad. I denna process genomför vi utdrag ut belastningsregistret.
Platserna tillsätts löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Truckförare, Lager, Terminal, Plock och pack, Heltid

Sökord: Truckförare, Lager, Terminal, Plock och pack, Heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com