Truckförare sökes!

Truckförare sökes!

Är du noggrann och har erfarenhet av plock och pack? Har du truckkort A + B och vill jobba heltid? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning personer för jobb inom lager. Vår kund är ett välkänt företag inom distribution och lagerhantering och har sina lokaler i Arendal, Hisingen i Göteborg.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att plocka och packa ordrar med hjälp av truck. Har du erfarenhet av att köra skjutstativstruck eller höglyftande plocktruck är det meriterande.

Uppdraget är på heltid och startar omgående. Arbetstiderna är dagtid kl. 7-16 och arbetspassen är förlagda måndag-fredag. Uppdraget startar med intro så du får en bra upplärning.

Du kommer under uppdragets gång vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult ute hos kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har/är du:
  • Truckkort A + B
  • Gärna erfarenhet av plock och pack samt truckkörning sedan tidigare
  • Erfarenhet av skjutstativstruck eller höglyftande plocktruck är det meriterande
Du är noggrann som person och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du arbetsam, stresstålig och trivs med att lära dig nya arbetsuppgifter.

Låter det intressant? Ansök redan idag då rekryteringsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se