Thomas Betong söker Processoperatörer!

Thomas Betong söker Processoperatörer!

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara med att bygga upp nya Göteborg? Då har du nu chansen att få utbildning till processoperatör hos en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige.

Information om uppdraget:

Thomas Betongs framgång bygger på kompetens från ett engagerat team och de söker nu flera processoperatörer som vill vara en del av Göteborgs framtida byggnadsprojekt.

Som Processoperatör tillverkar du färsk betong via ett datoriserat styrsystem. I arbetsuppgifterna ingår kvalitetssäkring genom provtagning, kundkontakt och löpande underhåll.

I denna tjänst får du möjlighet till en betald utbildning inom Fabriksbetongstillverkning i en framtidsbransch som ständigt växer.

Detta är en direktrekrytering vilken innebär att du blir anställd direkt av Thomas Betong. Tjänsten är tillsvidare och kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Du är Thomas Betongs ansikte utåt mot kund, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och arbetar kvalitetsmedvetet i varje leverans.
Du har god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas.
Du ser vad som behövs göras och är inte rädd att ta i när det behövs.
Du trivs i en arbetsmiljö som är omväxlande.
Har du erfarenhet från byggbranschen och tekniskt gymnasium eller liknande utbildning kommer du att ha en god grund att stå på.
Vi vill att du har:
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • God datorvana
  • B - körkort.
Om arbetsgivaren:

Betong. Prefab. Betongpumpning. Efter 60 år på marknaden är vi en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige. Genom att kombinera leverans av betong med våra produkter inom prefab och breda utbud av tjänster, kan vi säkerställa kompletta och effektiva lösningar för ditt byggprojekt.

Thomas Betong ingår i den svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group (startad 1955), med verksamhet i Sverige, Polen, Tyskland, Norge och USA.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se