Telefonist sökes för kortare uppdrag!

Telefonist sökes för kortare uppdrag!

Är du en serviceminded person som trivs med att prata i telefon? Vill du tjäna lite extra pengar inför våren? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en person som vill jobba som telefonist hos vår kund i Frölunda. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ringa servicesamtal och hjälpa Easyfairs utställare genom att säkerställa att allt under kontroll inför deras deltagande på en kommande mässa. Andra förekommande uppgifter kan vara att svara på frågor kring mässan, merförsäljning mm.

Arbetstiderna är 8-17 mån-fre och du kommer att bli upplärd kring uppdraget. Uppdraget kommer sträcka sig under 4 veckor med chans till en förlängning. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är orädd i telefon, har datavana sedan tidigare, brinner för service och är flexibel. Du bör kunna behålla fokus länge, även vid monotona arbetsuppgifter.

Låter detta som dig? Sök redan idag då intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se