Telefonist sökes för kortare uppdrag!

Telefonist sökes för kortare uppdrag!

Är du en serviceminded person som trivs med att prata i telefon? Vill du tjäna lite extra pengar inför hösten? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en person som vill jobba som telefonist under veckorna 39-42 hos vår kund i Frölunda. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ringa till kunder och säkerställa att de har allt under kontroll inför sitt deltagande på en kommande mässa. Andra förekommande uppgifter kan vara att svara på frågor kring mässan, merförsäljning mm.

Arbetstiderna är 8-16 mån-fre och du kommer att bli upplärd kring uppdraget. Det finns även chans till förlängning eller fler uppdrag i framtiden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är orädd i telefon, brinner för service och är flexibel. Du bör kunna behålla fokus länge, även vid monotona arbetsuppgifter.

Låter detta som dig? Sök redan idag då intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se