Teknisk student sökes för deltidsjobb!

Teknisk student sökes för deltidsjobb!

Är du studerande inom teknikområdet och vill arbeta vid sidan av studierna som Kalibreringstekniker? Är du en noggrann person med stort intresse för siffror? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en Kalibreringstekniker på deltid till deras kontor i Gårda, Göteborg.

I rollen som Kalibreringstekniker kommer du huvudsakligen att kalibrera sensorer för att säkerställa dess funktion och även utföra viss service av skadade enheter. Du kommer ansvara för att packa upp, kalibrera och skicka tillbaka sensorer och tillsammans med övrig personal prioritera olika kunders behov och säkerställa att rätt utrustning blir klar i rätt tid.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att vi på StudentConsulting är arbetsgivare men du arbetar ute hos kund. Arbetstiderna är förlagda på eftermiddagar/kvällar och vi ser gärna att du kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Tjänsten är planerad att starta omgående och kommer pågå löpande.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är studerande, gärna inom Teknik/IT-området och du har möjlighet att arbeta ca. 2-3 dagar i veckan. Vi ser också att du har ett tekniskt intresse, är noggrann och trivs i tekniska miljöer. Vidare har du en servicekänsla, är social och gillar siffror.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se