Teknikstudent sökes som marknadsassistent!

Teknikstudent sökes som marknadsassistent!

Har du en teknisk bakgrund som du vill kombinera med ditt intresse för sociala medier?
Vi söker just nu en marknadsassistent till Svenska Elektronik - och Dataingenjörers Riksförening.

Information om uppdraget:

Arbetet som marknadsassistent är perfekt för dig som läser en teknisk inriktat program på exempelvis Chalmers eller Yrkeshögskola.

Som marknadsassistent hos vår kund kommer du huvudsakligen att jobba med marknadsföringen av föreningen utåt i olika sammanhang. Din uppgift är även att genom regelbunden uppdatering av föreningens hemsida och föreningens medlemstidning "Elteknik" hålla medlemmar uppdaterade. Utöver detta tillkommer arbetsuppgifter såsom att boka lokaler, delta i planering inför event och seminarier, förbereda och ta fram material samt eventuellt delta vid arbetsmarknadsdagar på högskolor och universitet etc.

Detta är en deltidstjänst, ca 8 timmar/vecka, arbetet kommer främst att ske kvällstid vilket passar dig som är student perfekt.
Starten för tjänsten är omgående.
Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men arbetet sker på plats hos Svenska Elektronik - och Dataingenjörers Riksförening.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande i minst ett år framöver. I och med att det är en ingenjörsförening ser vi gärna att du är ingenjörsstudent. Det är meriterande om du har kunskaper inom elteknik, då det är föreningens huvudområde.

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha goda kunskaper i Photoshop, kunskaper i Wordpress samt erfarenhet av att arbeta med grafisk layout, göra annonser och marknadsmaterial. Som person är du noggrann och resultatorienterad, du har förmåga att arbeta självständig och ta egna initiativ. Är det dig vi beskriver ovan? Är du intresserad av en mycket god merit inför framtiden genom ett arbete som innebär värdefulla samarbeten yrkesverksamma ingenjörer samt erfarenhet av styrelsearbete?

Sök tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se