Systemutvecklare inom C# till Västtrafik!

Systemutvecklare inom C# till Västtrafik!

Har du arbetslivserfarenhet av programmering i C#? Har du ett brinnande intresse för apputveckling? Då är du rätt person för oss!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kund Västtrafik en Systemutvecklare till deras kontor i Ullevi. I rollen som Systemutvecklare kommer du vara med och utveckla Västtrafiks ToGo lösning och den bakomliggande försäljningsplattformen. Du kommer bla. arbeta med backend-utveckling till Västrafiks ToGo app och programmera i C#. Du kommer arbeta i ett team om 15 personer. Här får du möjligheten att jobba i en spännande och intensiv bransch där det händer mycket.

Tjänsten är på heltid och du kommer till början vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund. På sikt finns det möjlighet att bli överrekryterad. Arbetstiderna är förlagda på veckodagar mellan kl. 8-17.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Akademisk utbildning inom systemutveckling.
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling/programmering.
  • Goda kunskaper inom C#
  • Kunna uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift
I övrigt är det meriterande om du tidigare arbetat med apputveckling. Som person ser vi att du är social, ansvarstagande, kommunikativ och självgående. Vidare har du ett brinnande intresse för kodning och teknik. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag du urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.
Nya och spännande utmaningar väntar. Vi ska fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025. Västtrafik har sitt huvudkontor i Skövde samt lokalkontor i Borås, Göteborg, Uddevalla och Vänersborg. Vi är 400 anställda, nu har du chansen att vara med på vår resa mot ett ökat kollektivtrafiknyttjande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se