Supporttekniker på heltid sökes!

Supporttekniker på heltid sökes!

Har du ett gediget intresse för teknik och problemlösning? Trivs du dessutom med kundkontakt via telefon? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en supporttekniker till deras kontor i Västra Frölunda. Som supporttekniker kommer dina arbetsuppgifter innebära att hjälpa kunder med teknisk support via telefon för företagets produkter. Du kommer även få hjälpa till att serva och reparera produkter.

Arbetstiderna är 7-16, måndag-fredag och tjänsten är på heltid.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos kunden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har intresse inom teknik och problemlösning. Har du studerat el på gymnasiet är detta väldigt meriterande. Du har god telefonvana och drivs av bra service och kundkontakt. Vidare kan du tala och förstå svenska obehindrat. Som person är du positiv, serviceminded och driven. Du trivs med att arbeta ensam såväl som i team.

Passar denna beskrivning in på dig? Sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com