Styrtekniker till Caverion i Göteborg!

Styrtekniker till Caverion i Göteborg!

Är du nyutexaminerad inom fastighetsautomation, styrteknik eller liknande? Vill du jobba på ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en styrtekniker inom fastighetsautomation till vår kund Caverion och deras enhet Managed Services på AstraZeneca i Mölndal. Caverion är ett modernt europeiskt företag med 15.000 anställda i 10 länder. Företagets verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Managed Services har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, och VS.

Som styrtekniker med inriktning fastighetsautomation kommer du att arbeta med daglig tillsyn och optimering av AstraZenecas anläggningar men även med skötsel, underhåll, energibesparingar samt felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du kommer också vara delaktig i arbete gällande driftssäkerhet samt planering av förebyggande underhåll.

I rollen ingår även:
  • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
  • Uppföljning samt återrapportering
  • Planering av eget arbete
  • Utföra felavhjälpande- samt planerat underhåll
  • Beredskapsarbete
Detta är en rekrytering vilket innebär att StudetConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning direkt hos Caverion. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är generellt förlagda kontorstid måndag till fredag.

Detta söker vi:
  • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsautomation, styrteknik, driftteknik eller likvärdig teknisk utbildning
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
Det är meriterande om du har kompetens inom SCADA och/eller Siemens PX. Vidare är det meriterande med vana av att läsa samt tolka ritningar och/eller framställa olika typer av rapporter.

Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Du tycker om kundkontakt, är engagerad och trivs med att jobba såväl självständigt som i team med dina kollegor. Vidare är du uppdaterad på ny teknik samt har förmåga att presentera nya lösningar och förslag på både energibesparingar och övriga förbättringar.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: automation, styr- och regler, drifttekniker, Fastighet

Sökord: automation, styr- och regler, drifttekniker, Fastighet
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com