Studenter till nattjobb hos PostNord

Studenter till nattjobb hos PostNord

Är du flexibel och söker efter ett arbete som kan ge en extrainkomst vid sidan dina studier? Är du en nattuggla som vill jobba när andra sover? I så fall har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som terminalarbetare arbetar man främst med sortering av brev och mindre paket. Det är ett monotont arbete som kräver att man trivs med den typen av arbetsuppgifter.

Du måste kunna arbeta minst 2 pass per vecka. Arbetstiderna är varierande men framför allt natt. Passen är endast förlagda på vardagar. Kunden har ett varierat behov och du kommer många gånger bokas in för jobb dag för dag med kort varsel.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning sker omgående och uppdraget ses på lång sikt.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är studerande på minst 50% och har minst 1 år kvar på dina studier. För att passa för tjänsten krävs att du är effektiv, arbetsvillig och snabbtänkt. Vidare bör du vara kvalitetsmedveten och engagerad. Det ställs stora krav på din flexibilitet då du kan bli bokad med kort varsel. Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag. Söker gör du via www.studentconsulting.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se