Studenter sökes till lagerjobb!

Studenter sökes till lagerjobb!

Är du en person som gillar högt tempo och har erfarenhet av att jobba med plock och pack? Söker du ett extrajobb vid sidan av studierna? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi studenter som vill jobba extra med plock och pack på lager i Härryda strax utanför Göteborg. Inget truckkort krävs!

Vi ser att du är tillgänglig för arbete främst måndagar och tisdagar (heldagar), men även andra dagar i veckan är aktuella. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men jobba hos kund. För rätt person finns goda chanser till fortsatt arbete hos både kunden och StudentConsulting!

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Vi ser gärna att du är:
  • Effektiv
  • Noggrann
  • Tål att jobba i ett högt tempo.
Flexibilitet och hög arbetsmoral är viktigt! Tveka inte att skicka in din ansökan direkt eftersom rekryteringen sker löpande. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se