Studenter sökes för extrajobb i butik!

Studenter sökes för extrajobb i butik!

Är du student och letar efter ett flexibelt och roligt extrajobb? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill jobba extra som butiksmedarbetare på vår kunds butiker runtomkring i Göteborg. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är kassaarbete, varuplock och att skapa goda kundrelationer.

Arbetstiderna är flexibla men är oftast förlagda 6-12 eller 6-14, måndag-fredag. Du förväntas kunna arbeta vid behov, i snitt 1-2 dagar i veckan.

Detta söker vi:

Som person är du framåt, initiativtagande och serviceminded. Du gillar att sälja och sätter alltid kunden i fokus. Tidigare erfarenhet av service är meriterande. Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök detta spännande extrajobb redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se