Student sökes till jobb som budbilschaufför!

Student sökes till jobb som budbilschaufför!

Är du student och söker ett givande deltidsjobb? Har du B-körkort och trivs bra med att köra bil? Är du serviceminded och kan arbeta i högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi budbilschaufförer för kunds räkning. Det är krav med B-körkort och vi ser gärna att du haft ditt körkort i minst ett år. Det är även meriterande om du har vana av att köra större bilar, så som skåpbil.

I tjänsten kommer du att packa din bil och sedan köra ut eller plocka upp mattor till olika destinationer i stor-Göteborg. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig eftersom du kommer att jobba med deadlines och under tidspress.

Arbetstiderna kan variera så det krävs att du är flexibel och tillgänglig för jobb 2-3 dagar i veckan. Arbetspassen kommer vara mellan 4-8 timmar, med start 07.00 på morgonen. Det är även viktigt att du emellanåt har möjlighet att komma in med kort varsel.

Detta söker vi:

Som person är det viktigt att du är stresstålig och att du kan hålla dig lugn i trafiken trots tidspress. Du ska vara serviceminded då du kommer ha en del kontakt med kunder. Vi ser även att du är noggrann, självgående och trevlig då tjänsten innehåller interaktion med kund. Vidare är det viktigt att du har god fysik och talar svenska!

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag då start är i slutet av januari.

Sökord: budbil, budbilschaufför, logistik, transport, paket, leverans
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com